Archives - January, 20175 Jan 2017

Sopar amb l'artista català Xavier G-Solis

Sopar amb l’artista català Xavier G-Solis

L’artista català Xavier G. Solis, que participa a l’exposició “L’Europe de la tête aux pieds”, compartirà amb els membres del Casal un sopar després el dimarts 10 de gener.

Si esteu interessats a compartir un moment privilegiat d’intercanvi sobre l’exposició, la sabata i sobre la cultura en general, el Casal us proposa aquest trobada privada (sopar a càrrec de cada participant)

El sopar es farà en una creperia del centre de Nantes.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us direm on el celebrarem.


Filed under: Non classé

Trackback Uri


3 Jan 2017

L'Europe de la tête aux pieds

L’Europe de la tête aux pieds

El Centre Culturel Européen de Nantes organitza aquesta exposició que tindrà lloc del 5 al 22 de gener a l’espai Cosmopolis de Nantes.

L’exposició vol ser un panorama artístic, històric i sociològic de les cultures europees al voltant de la sabata, pero no únicament com complement de moda sinó com a concepte i entitat simbòlica quan l’art se l’apropia.

El Casal Català, col·laborador de l’exposició, i els artistes catalans que hi participen us conviden al vernissage que tindrà lloc el proper dilluns 9 de gener a les 18h30 a l’espai Cosmopolis


Filed under: Non classé

Trackback Uri


3 Jan 2017

Tortell de Reis

Tortell de Reis


A Catalunya tant tradicional com els Reis, que directament des de l’Orient, venen la nit del 5 al 6 de gener per portar regals als nens que s’han portat bé i carbó als que han fet enfadar massa als seus pares ho és el Tortell de Reis (pastís brioix en forma d’anell farcit de massapà i amb fruita confitada al damunt) que es menja exclusivament el dia 6 de gener.

Aquest tortell té la particularitat que conté dues sorpreses amagades: una fava seca i una figureta (que, normalment, representa un d’els Reis). Segons la tradició, aquell qui troba la figureta dins el seu tros de tortell és coronat rei amb la corona daurada de cartró que decora el centre del tortell, mentre que qui troba la fava és a qui li toca pagar el tortell.

Enguany, podreu tastar el Tortell de Reis amb el Casal Català de Nantes que us convida a menjar el Tortell de Reis el proper 5 de Gener a partir de les 16h00.

Qui serà coronat? Aquí li tocara la fava? Per saber-ho, hauràs de venir !


Lloc: La salle du Perray al 85 rue du perray 44000 Nantes (tram: Haluchère-Batignolles)
Dia/Hora: Dissabte 14 gener 2017 a partir de 16h00
Preu: Gratuït pels socis. 3€ pels no socis (adults i joves de 10 a 18 anys)

Confirmeu-me la vostra presència per mail i diu-nos quantes persones sereu (adults i nens)


Filed under: Non classé

Trackback Uri


1 Jan 2017

Bon Any - Bonne Année

L’any 2016 a estat pel Casal un any on hem viscut grans moments de felicitat i on hem estat capaços d’organitzar diferent tipus d’activitats i esdeveniments amb èxit, tot plegat marcarà sense dubte el futur de l’associació.

Encara ens queden moltes pagines per escriure plegats!

El Casal Català de Nantes us desitja un Feliç Any 2017 !


Filed under: Non classé

Trackback Uri