22 Jun 2013

La conclusió després de superar una fase de proves d’una miqueta més de dues setmanes és més que positiva:
La pagina facebook és molt més interactiva que la web del Casal i permet publicar informació (noticies i fotos) amb molta rapidesa i flexibilitat podent arribar a molta més gent (per exemple fa una setmana es va publicar la foto de la placa de la plaça Tirant Lo Blanc a Nantes i ho han vist més de 3000 persones -d’una manera directe e indirecte-)


El contingut de la pàgina és basarà sobre tres eixos:
– Contingut de creació pròpia: mateix contingut que la web del Casal (www.casalcatalanantes.org)
– Contingut de creació pròpia: micro-informacions lligades al Casal Català de Nantes (com ara la foto de la plaça “Tirant Lo Blanc” de Nantes, les donacions de llibres que anem rebent, actualitzacions de documents, les cosetes que us anem explicant per mail ….)
– Contingut d’altres fonts: compartir noticies d’altres pàgines facebook /internet (mitjans de comunicació, altres Casals Catalans, pàgina oficial de les Comunitats Catalanes de l’Exterior –Generalitat de Catalunya-, Institut Ramon Llul, FIEC-Federació Internacional d’Entitats Catalanes-…) que poden ser d’interès pels catalanòfils de Nantes i la seva regió.


I pel llançament oficial res millor que un concurs amb doble premi:

  • Premi A: Una entrada doble per anar al festival de “Les Feux de l’Été’ a Saint-Prouant (85) per veure el grup de rumba catalana La Pegatina el proper 5 de juliol 2013. Per guanyar-la res més senzill, només cal entrar a la pagina facebook del Casal e inscriure’s al concurs.
  • Premi B: Pels catalans/catalanofils en general, un CD del darrer disc de La Pegatina: ‘Eureka’!. Per guanyar el CD, només cal enviar-nos un mail amb un petit comentari ¡

 

Els dos concursos s’acabaran l’1 de juliol a 23h59. Els guanyadors es coneixeran el 2 de juliol 2013.
El Casal vol agrair a La Pegatina els gest que ha tingut amb nosaltres.La Pegatina és un projecte musical que va començar al 2003 a Montcada i Reixac (Barcelona). El seu ritme, la rumba, feia ballar a tothom.
El seu primer disc, Al Carrer, es fruit de l’autoedició i de mica en mica s’adonen que l’autoedicio, l’autogestió i l’autoproducció és un model que pot funcionar.
Desprès de 2 anys de gires, La Pegatina treu un nou àlbum: “Eureka!” (Kasba) que s’edita i es distribueix a més de 10 països. Produït per Marc Parrot estan disposats a parlar de tut a tu al grans grups internacionals.


Pels que no vulgueu esperar a guanyar el CD tots els seus CDs es poden baixar lliurament des de la seva pagina web (www.lapegatina.com), però segur que pels que veniu a les trobades us sonen perquè els posem sempre ¡

 

 


Filed under: Non classé

Trackback UriLeave a Comment

Completa la següent operació | Compléter l’opération suivante: *